Pravila privatnosti

GDPR i pravila privatnosti

oplate-situm.com predano štiti vašu privatnost na internetu. Ova Pravila o privatnosti nastoje vam opisati našu praksu u vezi s osobnim podacima koje prikupljamo od korisnika na našoj web stranici, koja se nalazi na oplate-situm.com (“stranici”), i ponuđenim uslugama putem Stranice. Ako imate pitanja o našim Pravilima privatnosti, našim praksama prikupljanja, obradi korisničkih podataka ili ako nam želite izravno prijaviti povredu sigurnosti, obratite nam se na info@oplate-situm.com.

Prikupljanje podataka

Korištenje naših usluga automatski će stvoriti informacije koje će se prikupljati. Na primjer, kada koristite naš Usluge, vaš zemljopisni položaj, način na koji koristite usluge, informacije o vrsti uređaja koji koristite, vaš otvoreni uređaj Identifikacijski broj, oznake datuma/vremena vašeg posjeta, jedinstveni identifikator vašeg uređaja, vrsta preglednika, operativni sustav, internet Prikupljaju se adresa protokola (IP) i naziv domene. Ove se informacije općenito koriste kako bi nam pomogle u isporuci najrelevantnijih informacije za vas te administrirati i poboljšati stranicu.

Kao što je slučaj s većinom web stranica, automatski prikupljamo određene informacije i pohranjujemo ih u datoteke dnevnika. Ove informacije uključuju IP adrese, vrsta preglednika, pružatelj internetskih usluga (ISP), stranice za upućivanje/izlaz, operativni sustav, oznaka datuma/vremena i podaci o toku klikova. Ove informacije koristimo za održavanje i poboljšanje performansi Usluga.

Kolačići

“Kolačići” su male informacije (tekstualne datoteke) koje web stranica šalje na tvrdi disk vašeg računala dok ste gledanje web stranice. Ove tekstualne datoteke mogu koristiti web stranice kako bi korisničko iskustvo učinile učinkovitijim. Zakon kaže da mi može pohraniti ove kolačiće na vaš uređaj ako su nužno potrebni za rad ove stranice. Za sve ostale vrste kolačića mi trebam vaše dopuštenje. U tu svrhu ova stranica koristi različite vrste kolačića. Neke kolačiće postavljaju usluge trećih strana koje pojaviti na našim stranicama.

Mi i neke treće strane možemo koristiti i sesijske kolačiće (koji istječu nakon što zatvorite web preglednik) i trajne kolačiće (koji ostaju na vašem računalu dok ih ne izbrišete) kako bi vam pružili osobniju i interaktivniju iskustva na našim Uslugama i za reklamiranje Usluga ili drugih proizvoda. Marketinški kolačići koriste se za praćenje posjetitelja web stranice. Namjera je prikazati oglase koji su relevantni i privlačni za pojedinačnog korisnika, a samim time i vrijedniji za izdavači i oglašivači treće strane. Ovo praćenje se vrši na anonimnoj osnovi i, iako nije iscrpan popis, neki od tvrtke s kojima surađujemo su Google, AppNexus, Criteo, Rubicon, Pubmatic i DistrictM. Da biste saznali više o ovoj praksi, uključujući Načela samoregulacije za online oglašavanje, kojih se pridržavamo, možete posjetiti www.aboutads.info/choices, optout.networkadvertising.org i www.youronlinechoices.com

Korištenje osobnih informacija

Općenito, osobni podaci koje nam dostavite koriste se ili da odgovorimo na vaše zahtjeve, da nam pomognemo da vam bolje služimo, ili plasirati naše Usluge. Vaše osobne podatke koristimo na sljedeće načine:

● Upravljati, održavati i poboljšavati naše stranice, proizvode i usluge;
● Odgovarati na komentare i pitanja i pružati usluge korisnicima;
● Povežite ili kombinirajte korisničke podatke s drugim osobnim podacima koje dobivamo od trećih strana, kako bismo lakše razumjeli vaše potrebe i pružiti vam bolju uslugu;
● Razvijati, poboljšavati i pružati marketing i oglašavanje za Usluge;
● Osigurati i isporučiti proizvode i usluge koje tražite;
● Identificirati vas kao korisnika u našem sustavu;

Vaše osobne podatke možemo pohranjivati ​​i obrađivati ​​na poslužiteljima koji se nalaze u Hrvatskoj. Možemo i stvarati anonimne zapise podataka iz vaših osobnih podataka potpunim isključivanjem informacija (kao što je vaše ime) koje čine podatke koji vas mogu osobno identificirati. Koristimo ove anonimne podatke za analizu zahtjeva i obrazaca korištenja kako bismo mogli poboljšati sadržaj naših Usluga i poboljšati funkcionalnost Stranice. Zadržavamo pravo korištenja anonimnih podataka u bilo koju svrhu i otkrivati ​​anonimne podatke trećim stranama prema vlastitom nahođenju. Možemo primiti izjave i komentare od korisnika koji su imali pozitivna iskustva s našim Uslugama. Možemo ih objaviti sadržaj. Kada objavimo ovaj sadržaj, svoje korisnike možemo identificirati po imenu i prezimenu. Pristanak korisnika dobivamo prije objavljivanje ovih informacija zajedno sa svjedočanstvom.

Vaša prava

Kao korisnik naše stranice imate sljedeća prava, a sva prava možete iskoristiti tako da nas kontaktirate na info@oplate-situm.com

● Pravo u bilo kojem trenutku pitati koje osobne podatke imamo o vama. Mogući su dodatni zahtjevi (osobito koji se ponavljaju) za podatke rezultirati naplatom naknade korisniku.
● Pravo tražiti od nas da besplatno ažuriramo i ispravimo sve zastarjele ili netočne osobne podatke koje imamo o vama.
● Kao što je gore navedeno, pravo isključivanja bilo koje marketinške komunikacije koju vam možemo poslati.