Wrasse climbing gourami amur pike Arctic char, steelhead sprat sea lamprey grunion. Walleye

Contacts
Location
523 Sylvan Ave, 5th Floor
Mountain View, CA 94041USA
Oplate-Situm-1-1-1340x701 (3)

Proizvodnja

Proizvodimo DokMax čelične i aluminijske oplate više od 10 godina.

Oplate su u potpunosti hrvatski proizvod - sve komponente proizvedene su u našem proizvodnom postrojenju u Cisti Provo koji je opremljen najmodernijim industrijskim strojevima.

Proizvodnja DokMax Oplata visoko je kontrolirani proces koji kao rezultat ima kvalitetnije i međusobno usklađenije proizvode. Rad naših vrijednih radnika i sklapanje oplata u postrojenjima svakodnevno nadziru visokokvalificirani inženjeri. Praćenjem modernih trendova i tržišta građevinske opreme nastojimo naše proizvode prilagoditi zahtjevima i potrebama gradilišta uz održavanje najvišeg standarda i kvalitete.

DokMax oplate

  • 100% vlastita proizvodnja
  • modularne konstrukcije
  • mogućnost međusobnog kombiniranja DokMax čelične oplate s DokMax ALU oplatom

Oplatni sustavi

Čelične DokMax oplate
Čelični profili DokMax čeličnih oplata osiguravaju visoku nosivost, povećanu otpornost na deformacije, geometrijsku točnost i trajnost panela pri radu u najtežim uvjetima. Primjenjuju se za veće i kompleksnije građevinske projekte.
Aluminijske DokMax oplate
DokMax ALU oplate su do tri puta lakše od čeličnih oplata što omogućava jednostavno premještanje s gradilišta na gradilište. Idealno su rješenje za manje građevinske objekte koji imaju teško pristupačna mjesta za kranske dizalice i ostale strojeve.

U 2020. godini izgradili smo novi proizvodni pogon s robotskim postrojenjem s ciljem kvalitetnije, brže i suvremenije proizvodnje DokMax oplate. Obavili smo TUV – Certifikaciju zavarivača, postupaka zavarivanja i robotizacije. U pripremi je i ostala dokumentacija o kvaliteti naših proizvoda za pokretanje postupka dobivanja znaka Hrvatska kvaliteta i Izvorno hrvatsko.

Oplata se može smatrati temeljem buduće građevine. Zbog toga je bitno da njenom izboru pristupite odgovorno i kompetentno.

Vjerujemo kako je naš rad prepoznat potvrdama brojnih domaćih i stranih referenci. Osim prisutnosti DokMax oplata na hrvatskom tržištu, oplate izvozimo i u inozemstvo – od Bosne i Hercegovine preko Švicarske pa sve do Obale Bjelokosti.