O nama

Oplate Šitum

Prije više od 2 desetljeća u Cisti Provo, malom mjestu u zapadnom dijelu Imotske krajine, nastala je mala firma u obiteljskoj radinosti koja se u svojim početcima bavila prodajom polovnih oplata.

˝Napornim radom, prvenstveno moga oca, a kasnije brata i mene, firma je postepeno rasla te sama prodaja polovnih oplata više nije zadovoljavala naše interese. Došli smo na ideju da sami proizvodimo i servisiramo oplate kako bismo napravili veći iskorak u poslovanju. 

Naša proizvodnja smještena je uz samu državnu cestu Sinj-Imotski, udaljena je 57 km od Splita i 27 km od Imotskog. Svojom veličinom i modernom opremom ukazuje na mogućnosti ovog dosad slabo gospodarski iskorištenog kraja.

Danas proizvodimo vlastite aluminijske i čelične oplate koje plasiramo na hrvatsko i inozemno tržište. U ponudi imamo i razne vrste podupirača i nosača, te ostalu građevinsku opremu. Imamo zadovoljne kupce diljem svijeta koji nam se kontstantno vraćaju.

Ponosan sam na činjenicu da sam uspio prenijeti svoje dugogodišnje iskustvo rada u Njemačkoj u organizaciju rada firme pa se naša proizvodnja radi po njemačkim standardima. Dokazao sam sebi, a i drugima, kako se i u surovom dalmatinskom kršu može opstati kvalitetno i konkurentno poduzetništvo.

Po naravi sam nezaustavljiv i imam još planova za realizirati.˝

Tomislav Šitum, CEO

Misija

Nastaviti pratiti svjetske trendove i u skladu s njima razvijati nove proizvode.

Svojim kupcima nuditi samo vrijednosti koju očekuju: kvalitetan, moderno opremljen i ekonomski standardiziran proizvod.

Vizija

Ostati vodeća kompanija u Hrvatskoj i regiji u razvoju, proizvodnji i distribuciji vrhunskih oplata provjerene kvalitete sa standardom izvrsnosti.

Postati referentno ime u proizvodnji oplatnih sustava u EU.

Naše vrijednosti

React Logo
Rad utemeljen na znanju
React Logo
Konstantno usavršavanje
React Logo
Praćenje trendova
React Logo
Pouzdanost
React Logo
Učinkovitost
React Logo
Predanost

Povijest tvrtkeVažni događaji

Jamstvo kvaliteteCertifikati

1. Certifikacija pogona za podobnost izvođenja zavarivačkih radova

2. Certifikat za sustav upravljanja
HRN EN ISO 9001:2015

3. Politika upravljanja sustavima